HOUTKACHELSDanskan
Dan Skan houtkachels

De nieuwe DAN SKAN houtkachels kunnen echt intelligent worden genoemd. Deze verstandige houtkachels regelen automatisch de benodigde luchttoevoer. De primaire en secundaire luchtstromen houden de kachel en de brede glasdeuren schoon. De tertiaire luchtstroom regelt zichzelf overeenkomstig de stooktemperatuur en is essentieel voor een hoog verbrandingsrendement.

DAN SKAN ontwikkelde daartoe een speciale metaallegering. Een veer vervaardigd uit dit zogenaamde bimetaal regelt de zuurstoftoevoer, zodat het houtverbruik vermindert en de uitstoot van vervuilende gassen tot een minimum wordt herleid. Daarmee wordt voldaan aan de strenge eisen van de Duitse norm DIN18891. DAN SKAN verkreeg ook de goedkeuring van het Nederlandse TNO-instituut. U hoeft deze kachel dus zelf niet meer bij te sturen om efficiënt en schoon te stoken.

De technologische perfectie van DAN SKAN stopt overigens niet bij dit stukje artificiële intelligentie. Uniek is een draaiplateau waarop elk model van DAN SKAN kan worden geplaatst, waardoor het vuur vanuit elke hoek zichtbaar blijft. Vanuit de zithoek of aan tafel – steeds kan van het vlammenspel worden genoten.

Alpina
Klik hier voor documentatie

Iron Dog Model 04B
Iron Dog: zijn gegoten kachels made in germany

Vervaardigd door een familiebedrijf in de 3de generatie, dat tot op heden alleen houtkachels heeft gebouwd. In deze serie steekt alle kunde en kennis voor een uitzonderlijke kachel van buitengewone kwaliteit. daarom ook de buitengewone naam "ijzeren hond".

Kunnen een paar houtblokken en een comfortabele zetel u gelukkig maken?

Tijd, inspiratie en gezondheid zijn onvervangbaar.

Iron Dog
Klik hier voor documentatie

Westfire beeld
Westfire: hoogwaardig en bijzonder assortiment van zeer mooie houtkachels

Westfire is een bedrijf dat hoogwaardige houtkachels ontwikkelt met vestigingen in Nederland en Denemarken. Vanuit Denemarken vindt de ontwikkeling en productie plaats. Westfire Nederland draagt zorg voor de verdeling van deze houtkachels in vele landen in Europa, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk.

Westfire is continue bezig hoogwaardige houtkachels te onwikkelen en voldoet aan de hoogste keuringseisen waaronder de nieuwe normen van Duitsland en ook aan de zeer strenge SENTEF norm van Noorwegen. Omdat Westfire garant staat voor zijn kwaliteit wordt elke haard geleverd met een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Wesfire
Klik hier voor documentatie

Foto Haas Sohn ecoline kachel
Haas+Sohn

Houtkachels: Duurzaam & voordelig! ( ook geschikt voor steenkool )

Onze kachels komen uit landen waar men weet wat hout stoken is: Oostenrijk, Denemarken en Duitsland! Hiermee haalt u kwaliteit in huis

Haas Sohn Logo


 

Charnwood Tor

Charnwood - tor

Houtkachels: Duurzaam & voordelig!

The Charnwood TOR is de nieuwe eigentijdse houtkachel van de Britse fabrikanten Charnwood.


AJ Wells

 
 

 

TT22S Small

Termatech TT 22

Houtkachels: Duurzaam & voordelig!

Houdt u van warmte, dan is de nieuwe TT22-serie van Terma- Tech iets voor u. Dit is tijdloos Deens design gecombineerd met hoge kwaliteit en milieuverantwoorde verbranding. De makkelijke bediening gaat hand in hand met hoge kwaliteit en mooie vormgeving. Verkrijgbaar in zwart, met bekleding van staal of speksteen.

Warmte op de juiste manier. Niets kan op tegen het mooie vlammenspel en de behaaglijke warmte van een houtkachel. De TT22 is makkelijk te bedienen en heeft een grote verbrandingskamer waarmee u hard kunt stoken als u het snel warm wilt krijgen, maar u kunt net zo goed van een rustig haardvuurtje genieten. Dit alles is vervat in het model TT22 dat u bij uw houtkachelhandel kunt bekijken.

Meer info vindt u op www.jide.be.


Jide Logo

 
 

Onze merken

Panyol BGE Brunner Iron Dog Charnwood Haas